Jheronimus Bosch Art Center
(+31) (0)73 612 68 90

Isabelle van Keulen – Tango

21 mei 2021 - 20:30 uur
Bestel tickets online

Isabelle van Keulen Ensemble brengt de tangomuziek in al haar schoonheid naar het theater in een concert vol diepgang, passie, melancholie en intimiteit. De muziek achter de Argentijnse dans op haar mooist!

Als kind was Isabelle van Keulen al in de ban van Piazzolla's Tango Nuevo. Een serie succesvolle concerten, in onder meer het Amsterdamse Concertgebouw, op het Rheingau Musik Festival, het Schleswig Holstein Musik Festival en het Delft Chamber Music Festival, zorgde voor de lancering van het Isabelle van Keulen Ensemble, met haar uitdagende Tango Nuevo programmering een niet meer weg te denken onderdeel van de internationale concertpodia en festivals.

Nederland kent Astor Piazzolla vooral van zijn lied Adiós Nonino. Dit lied ontroerde de natie toen bandoneonist Carel Kraayenhof het ten gehore bracht bij het huwelijk van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.

Bij haar optredens slaagt het Isabelle van Keulen Ensemble er steeds weer in het publiek mee te slepen; de muzikale diepgang, de briljante technische en expressieve uitvoering, het grote spelplezier en de mix van melancholie, intimiteit en intensiteit, zo typerend voor de Tango Nuevo, spelen daarbij ontegenzeggelijk een belangrijke rol.

closebarssort-desc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram