Jheronimus Bosch Art Center

Remy van Kesteren & Marcel Veenendaal & ZO!

8
november
2022
20:45 uur

Tijdens November Music is de Nederlandse harpist en componist Remy van Kesteren of kortweg Remy. artist-in-residence. Met lef en avontuurzin kiest Remy. zijn eigen pad, daarbij vergezeld door spannende, genre-overstijgende ideeën en ruimdenkende medemusici. Eigentijds, uitdagend en onbevreesd is de reis die Remy. voor zichzelf en zijn publiek uitstippelt. Invloeden uit de pop, rock, postminimal en jazz sijpelen door in zijn eigen werk en tijdens zijn enerverende samenwerkingen.

Op deze speciale concertavond bundelt Remy. de krachten van zanger Marcel Veenendaal (DI-RECT), het ZO! Gospel Choir, componist Martin Fondse en lichtkunstenaar Jop Kuipers. Remy. en Marcel Veenendaal ontmoetten elkaar tijdens de pandemie en werden muzikale vrienden. Remy., Marcel Veenendaal en het ZO! Gospel Choir werkten eerder al succesvol samen, onder meer tijdens verschillende tv-programma’s. Een van die samenwerkingen verscheen zelfs op vinyl. Nu creëren ze samen voor het eerst een avondvullend concert, in samenwerking met de kersverse Componist des Vaderlands, Martin Fondse. Lichtkunstenaar Jop Kuipers zorgt ongetwijfeld voor een magische aankleding in de prachtige setting van het Jheronimus Bosch Art Center.

Uitvoerende artiesten

Solist:
Remy van Kesteren - harp Marcel Veenendaal - zang Martin Fondse - toetsen
Musici:
Gospel Choir & Martin Fondse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram