Jheronimus Bosch Art Center

Classical Christmas Concert

17
December
2023
13:30 uur

Beleef in het Jheronimus Bosch Artcenter het ultieme concert met kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. In de hoofdrol pianist Jan Vayne en het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands.

Geniet van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands samen met pianist Jan Vayne. De pianovirtuoos heeft een hoofdrol en zorgt voor ontroerende momenten tijdens het kerstconcert. Wars van vaste gewoonten of muzikale dogma’s improviseert hij er lustig op los. The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands schittert tijdens Gloria in D en ‘Winter’ uit De Vierjaargetijden van Vivaldi en neemt u vervolgens mee langs traditionele kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.  Puur, warm en sfeervol in de dagen voor kerst!

Reserveer uw tickets voor € 54,95. Ontvang bovendien een gratis geschenkpakket t.w.v. € 70,00 met daarin gratis CD, Tekstboek en een Cadeaubon voor toekomstige concerten.

Online agenda

Uitvoerende artiesten

Solist:
Olga Zinovieva, sopraan Eva Schuurman, sopraan Melina Meschkat, mezzosopraan Martinus Leusink, tenor
Musici:
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram