Jheronimus Bosch Art Center

Videoportret Onbeperkt Talent in het JBAC

Geplaatst op 10 december 2021

Gezien worden voor je talent, niet voor je beperking. Waarde toevoegen. Kansen krijgen en pakken. Van kwetsbaarheid naar kracht. Onbeperkte Denkers in gesprek met Onbeperkte Talenten over de waarde van werk als je een arbeidsbijzonderheid hebt.

Stichting Onbeperkte Denkers heeft een serie van 7 videoportretten gemaakt van mensen met een beperking die werken bij de Rijksoverheid. De boodschap van de portretten aan de wereld is: We hebben dan misschien een beperking, we zijn waardevolle mensen met talenten die mee (willen) doen aan de maatschappij en dus ook ons talent in willen zetten op de werkvloer. Het doel van de portretten is om werkgevers en leidinggevenden over hun drempelvrees heen te helpen en hen te laten zien dat deze mensen mensen zijn zoals jij en ik, waardevol zijn en een kans verdienen om hun dromen en ambities waar te maken.

Jessie Wetzer liet haar videoportret in het Jheronimus Bosch Art Center opnemen omdat dit haar wens was. Ze kreeg hiervoor een bijzondere inkijk achter de schermen en genoot enorm van het gebouw en de werken van Jheronimus Bosch.

Zie onderstaande link voor het volledige videoportret
https://youtu.be/qriTiPHvQSc

Bekijk alle portretten via onderstaande link:
https://rijksoverheid.onbeperktedenkers.nl/inspiratie/onbeperkte-talenten/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram