Jheronimus Bosch Art Center
(+31) (0)73 612 68 90

Classical Christmas Concert

23
december
2021
19:30 uur

Beleef het ultieme kerstconcert met klassiekers van wereldberoemde componisten in Jheronimus Bosch Art Center. In de hoofdrol Pianist Jan Vayne en het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands.

Geniet van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands samen met pianist Jan Vayne. De pianovirtuoos heeft een hoofdrol en zorgt voor ontroerende momenten tijdens het kerstconcert. Wars van vaste gewoonten of muzikale dogma’s improviseert hij er lustig op los. The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands schittert tijdens Gloria in D en ‘Winter’ uit De Vierjaargetijden van Vivaldi en neemt u vervolgens mee langs traditionele kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.  Puur, warm en sfeervol in de dagen voor kerst!

 

Reserveer uw tickets voor € 54,95. Ontvang bovendien een gratis geschenkpakket t.w.v. € 70,00 met daarin gratis CD, Tekstboek en een Cadeaubon voor toekomstige concerten.

Uitvoerende artiesten

Dirigent:
Pieter Jan Leusink, dirigent
Vocalisten:
Olga Zinovieva, sopraan
Eva Schuurman, sopraan
Melina Meschkat, alt
Martinus Leusink, tenor
Musici:
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
closebarssort-desc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram