Jheronimus Bosch Art Center
(+31) (0)73 612 68 90
Protocol heropening Stichting Jheronimus Bosch Centrum

Vanaf maandag 1 juni 2020 bent u van harte welkom in het Jheronimus Bosch Art Center te 
's-Hertogenbosch. Wij volgen de maatregelen van het RIVM nauwkeurig op en volgen heel secuur het protocol voor veilige en verantwoorde heropening van musea van de Museum Vereniging. 
Er zijn extra maatregelen genomen voor een veilig bezoek aan ons museum.

Reserveer uw bezoek vooraf per mail via info@jheronimusbosch-artcenter.nl of telefonisch op 073 - 612 68 90. Zonder reservering is bezoek niet mogelijk. Wij hanteren drie tijdsblokken van 11.00 tot 13.00 uur, van 13.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. Per blok zijn in totaal tussen de 30 en 50 bezoekers toegestaan in het museum. De reservering van uw bezoek omvat het vastleggen van datum, tijdsblok, mobiele nummer, e-mailadres en opgave van volledige voor- 
en achternaam van elke bezoeker in verband met mogelijke controle in geval van besmetting. Eveneens vragen wij naar uw gezondheid en eventuele verkoudheidsklachten, het zogenoemde checkgesprek.

U bent welkom als u 24 uur klachtenvrij bent. Kom niet naar het museum als u last heeft van gezondheidsklachten. Reeds gereserveerde tickets boeken wij zonder problemen voor u om naar een later tijdstip.

Wij wijzen u bij aankomst op de genomen maatregelen van het RIVM en de richtlijnen van de Museum Vereniging in onze buitenvitrine zodat u op een veilige en verantwoorde manier ons centrum kunt ontdekken. Volg de verplichte looproutes aangebracht met pijlen en symbolen op de vloer zodat er geen kruisende bezoekersstromen ontstaan. Medewerkers zien toe op de looproutes en op de drukte in het museum. Inkomende en uitgaande bezoekers worden van elkaar gescheiden, op looproutes en in- en uitgangsdeuren. Per ruimte is aangegeven hoeveel personen er aanwezig mogen zijn. In de museumshop geldt een maximaal aantal van drie personen. In het Atelier (beneden in de kelder) en in de lift van maximaal twee personen of één gezelschap. In de toren is alleen de vijfde verdieping toegankelijk voor een prachtig uitzicht over de stad.

Bij binnenkomst dient u uw reservering voor een bepaalde dag en tijdsblok uitgeprint of digitaal te tonen aan de balie en is betalen alleen via PIN mogelijk. Er vindt nogmaals een checkgesprek plaats en bent u niet eerder dan vijftien minuten voor aanvang van het tijdsblok welkom (met uitzondering van het eerste tijdsblok aanvang om 11:00.) Aan de balie zijn kluisjes voor uw eigendommen beschikbaar en is er een onbewaakte garderobe aanwezig. Plexiglas is aangebracht bij zowel de balie als in de winkel voor een veilige communicatie met ons personeel. U houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand tot andere bezoekers, neemt de hygiëne- maatregelen in acht en volgt altijd de aanwijzingen van onze medewerkers.

Wij dragen zorg voor maximale hygiëne en reinigen na elk tijdsblok leuningen, lift- en deurknoppen, klinken, toiletten, balies en panelen. Er zijn momenteel geen groepsrondleidingen en (educatieve) activiteiten in het museum. Het Educatorium is gesloten.


’s-Hertogenbosch, 26 mei 2020Familie Atelier in de Zomervakantie .

Wilt U uw bezoek aan ons Art center nog creatiever maken. Kom dan in de Zomervakantie op de vrijdag middag tussen 13:00 en 16:00 uur naar ons Familie Atelier. U word begeleid door onze collega's en gaat een echt zelf portret maken. 

3 juli volgeboekt!

Fouten over Jeroen Bosch in de Canon van Nederland: 'Dat is gewoon gênant'
wo 24 jun 16:28 - 0:02:1 min

De geschiedenis van Nederland is verbeeld in 50 vensters, oftewel de Canon van Nederland. Afgelopen maandag kwam er voor het eerst een update. En wat bleek? Jeroen Bosch is één van de tien vensters die nieuw is in de Canon van Nederland.
Meer informatie
Jheronimus Bosch Art Center decor voor échte lintjesuitreiking
vr 03 jul 18:32 - 0:01:47 min

Gedecoreerden in Den Bosch ontvingen vrijdag na twee maanden in het Jheronimus Bosch Art Center (JBAC) eindelijk hun lintje.
Meer informatie
closebarssort-desc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram