Jheronimus Bosch Art Center
(+31) (0)73 612 68 90

Messiah - G.F. Händel

23
december
2021
16:00 uur

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands

Bij de première van Händels Messiah in Dublin stonden hoogwaardigheidsbekleders, inclusief de Koning geïmponeerd op bij het 'Halleluja' om hulde te brengen aan deze machtige compositie. Barok-specialist Pieter Jan Leusink kiest voor een intieme setting waarbij zangers staan opgesteld in het orkest. Dit zorgt voor een ultieme beleving van deze wereldberoemde compositie zowel in geluid als in de uitstraling op het podium. De musici bespelen authentieke strijkinstrumenten en worden aangevuld met natuurtrompet en pauken. Händels Messiah is ’s werelds meest gewaardeerde kerst oratorium. Geniet het Jheronimus Bosch Art Center van de unieke sfeer die Händels Messiah zo typeert.

Reserveer uw tickets voor € 54,95. Ontvang bovendien een gratis geschenkpakket t.w.v. € 70,00 met daarin gratis CD, Tekstboek en een Cadeaubon voor toekomstige concerten.

Uitvoerende artiesten

Musici:
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
closebarssort-desc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram